Over mij

Rob Meeldijk

Mijn naam is Rob Meeldijk. Ik ben van het bouwjaar 1987. Samen met mijn vrouw en onze hond Joya woon ik in het kleine dorp Nieuw-Beijerland, waar we van alle rust en de natuur genieten. In mijn vrije tijd maak ik regelmatig een lange wandeling of fietstochtje met mijn vrouw en hond, of ik ben te vinden in mijn garage waar ik met liefde en plezier “klus aan mijn bus”.
Mijn missie is om jou te ontzorgen van vervoer voor speciale en liefdevolle momenten en er zorg voor dragen dat je volledig kunt ontspannen en genieten tijdens de rit.

De liefde voor gemotoriseerde voertuigen begon in mijn pubertijd. Het begon met een scooter toen ik 16 jaar jong was. Ik haalde ze uit elkaar, knapte ze op en zette ze weer in elkaar.

Nadat ik mijn autorijbewijs had gehaald wist ik het meteen. Mijn eerste auto wordt een Volkswagen! Ik werd de trotse bezitter van een golf 1 cabrio uit 1985. Er volgde daarna nog een aantal watergekoelde auto ‘s waaronder nog een aantal golfjes 1 (cabrio en dicht), een golf 3 cabrio en een VW Jetta. Een paar jaar later kwam ik voor het eerst in contact met de luchtgekoelde auto’s.

Al snel kocht ik een Volkswagen kever, later kwam er een VW Karmann Ghia en daaropvolgend ben ik een diep gekoesterde droom gaan verwezenlijken door de aanschaf van een VW ‘hippie busje’.

De liefde voor dit bijzondere type VW is alleen maar meer geworden door de jaren heen. 
In 2018 ruilde ik het ‘hippie busje’ voor mijn huidige bus, een VW type T2a.

Van het maken van eigen camperinterieur tot het aanpassen van het exterieur naar eigen smaak, ik draai mijn hand er niet voor om! Aandacht en zorgvuldigheid staat op nummer 1. Ook motorisch gezien zijn mijn auto’s altijd in goede staat verkerend. Ik ben beroepsmatig automonteur en zodoende kan ik snel in actie komen wanneer de bus een mankement heeft.
Van je hobby je werk maken, dat heb ik mensen vaak horen zeggen en dat is wat ik heb gedaan!